De Bosrank – Nieuwsbrief Online

Opleidings- en Kenniscentrum voor Bachbloesems en Bewustwording

Februari 2015

Inhoud:

1. Vrede van onderuit

2. Bachbloesemconsulent thuiscursus

3. Bachbloesems

4. 15 jaar De Bosrank

======================================

 

1. Vrede van onderuit:

Pas verschenen: Vrede van onderuit!!

Pas verschenen: het vierde boek ‘Vrede van onderuit – Een lichtpunt voor de wereld’ van auteur Suzanne Wouters. Dit vierde boek ‘Vrede van onderuit’ gaat helemaal naar de kern van het leven en toont aan dat vrede enkel van onderuit kan ontstaan. In een wereld waar nog steeds zoveel geweld en agressie bestaat, is het meer dan ooit belangrijk om van onderuit vrede te brengen. Dit boek biedt je inzicht en wanneer je dit inzicht ook daadwerkelijk gaat toepassen, komt er meer geluk en vrede in je leven. En we gaan zien dat hoe meer mensen dit gaan toepassen er niet alleen vrede in het eigen leven komt, maar vrede in gans de wereld.

Omdat juist de negatieve gemoedstoestanden er voor zorgen dat wij uit balans raken, legt de auteur ook het verband tussen de 7 principes en de 7 Bachnosoden en de daarbij horende Bachbloesems. Hierdoor past alles wondermooi in elkaar en ga je merken dat alles samenhangt. Het boek bevat verschillende korte ‘Meditatieteksten’ met daarnaast een kleurenfoto, hierdoor kan de lezer nog beter deze teksten tot zich laten doordringen. De witte roos op de cover staat symbool voor ware liefde, vrede en geluk. Tevens druk ze spirituele ontplooiing uit, wat aangeeft dat men steeds verder inzicht krijgt naarmate men de Universele Liefde beter begrijpt.

De witte roos staat ook bekend als ‘Lichtvonk’ of ‘Oervertrouwen’ en kan zowel een nieuw begin als een afscheid impliceren. Een afscheid van de oude manier van leven en een nieuw begin met meer inzicht en liefdevol handelen. Een witte roos staat ook symbolisch voor hoop, hoop voor de mensheid. Zoals altijd gebruikt de auteur geen moeilijke woorden, maar beschrijft ze het inzicht op zo’n manier dat het voor iedereen te begrijpen is. Hierdoor kan iedereen terug in balans komen en vrede, geluk en liefde in zijn leven ervaren.

Laten we vandaag nog beginnen met vrede in ons eigen leven te brengen en mag dit een vredesvuur ontsteken dat zich over gans de wereld kan verspreiden!

Je kan het boek bestellen via onze online-shop: www.bosrank.be/catalog Normale prijs: 14,95 Euro. NU: 13,45 euro. Deze aanbieding is geldig tot eind februari 2015. ISBN-nummer: 9789492007162.

Uitgeverij Partizaan

 

2. Bachbloesemconsulent thuiscursus:

NIEUW! Om aan de grote vraag gevolg te geven, kan je vanaf nu de thuiscursus Bachbloesemconsulent volgen. Gewoon van bij je thuis een professionele cursus Bachbloesems leren.

De Thuiscursus Bachbloesemconsulent is aangewezen voor iedereen die niet in de mogelijkheid is om de Opleiding Bachbloesemadviseur te volgen of die graag van huis uit in zijn/haar eigen tempo studeert. De Thuiscursus Bachbloesemconsulent bestaat uit een uitgebreid cursusboek (247 pagina’s ) + 3 studieboeken, nl: “In de voetsporen van Dr. Edward Bach”, “Liefde, Bachbloesems en Planeten” en “Vrede van onderuit”. Het cursusboek en de studieboeken krijg je thuisgestuurd.

Daarnaast krijg je ook een online account waarmee u de cursusinhoud digitaal kan raadplegen. Op dit online platform kan je ook de vragen en huistaken indienen. Tevens kan je hier contact opnemen met je studiebegeleidster voor extra ondersteuning en vragen tijdens het studeren. Je kunt ook deelnemen aan een praktijkdag in ons centrum op een zaterdagnamiddag. De Thuiscursus Bachbloesemconsulent is een professionele cursus, waar je alle aspecten van de Bachbloesems leert kennen.

De Thuiscursus Bachbloesemconsulent duurt 10 maanden, maar de cursist heeft in het totaal 15 maanden de tijd om de cursus te voltooien. De cursist kan tot na het voltooien van de cursus inloggen op de site, met een maximum van 15 maanden, te rekenen vanaf de inschrijving na het betalen van het cursusgeld. Na deze periode vervalt de toegang tot bovengenoemde site. Starten kan op het even welk tijdstip. Nadat wij het cursusgeld ontvangen hebben, kan de cursist dadelijk starten met de studie.

Je kunt dan ook altijd contact opnemen met je persoonlijke studiebegeleidster, iedere vraag beantwoordt zij snel en deskundig. De normale prijs voor de thuiscursus Bachbloesemconsulent bedraagt € 349 – all in. Er loopt een ‘lanceringactie’ tot en met 31 mei 2015, je betaalt dan geen 349 euro, maar slechts € 299,00! (incl. BTW).

In deze prijs is de toegang tot de website tot na het voltooien van de studie of maximaal 15 maanden inbegrepen, daarnaast ook de cursusmap (247 pagina’s ) en de studieboeken ‘In de voetsporen van Dr. Edward Bach’, ‘Liefde, Bachbloesems en Planeten’, ‘Vrede van onderuit’ en de begeleiding gedurende de ganse studietijd. Je kan online inschrijven via: http://www.bachbloesemsonline.be  of door een e-mail te sturen.

Op deze website kan je ook de Studiegids Thuiscursus Bachbloesemconsulent downloaden.

 

3. Bachbloesems:

Deze maand gaan we Cerato bespreken.

Centaury is de bloesem voor mensen die onvoldoende vertrouwen hebben in zichzelf om hun eigen beslissingen te nemen. Zij vragen voortdurend raad aan anderen.

Als basisbehandeling bij onderontwikkeld zelfbewustzijn, onzekerheid en onzelfstandigheid.

De Cerato-mens vertrouwt zijn eigen innerlijke stem niet.

Cerato is het middel tegen onzekerheid.

Cerato kan ingezet worden bij onzelfstandigheid, onzekerheid en hulpeloosheid.

In positieve zin hebben ze vertrouwen in zichzelf, durven op hun intuïtie te vertrouwen.

Bloesems welke bij Cerato aanleunen: Scleranthus en Wild Oat.

Bij Scleranthus zien we dezelfde aarzeling en onvermogen om spontaan te handelen. Bij Wild Oat zien we dezelfde onzekerheid. Men weet niet wat men moet doen. Bij Wild Oat komt dit omdat men niet weet wat men moet doen.

Contacteer ons voor meer info! info@bosrank.be

 

4. 15 jaar De Bosrank:

Je kunt nog tot eind maart deelnemen aan onze actie ’15 jaar De Bosrank’.

Kijk op: http://15jaar.bosrank.be en neem deel!

 

*******************************************************

Bezoek onze online-shop op http://www.bosrank.be/catalog of www.bachbloesemsonline.be  of www.natuurproductenonline.be Bij ons kunt u betrouwbaar en goedkoop uw Bachbloesems en natuurproducten aanschaffen. Snelle levering tegen lage prijzen!!

 

Copyright (c) 2015 – Nieuwsbrief De Bosrank